Thursday, August 15, 2013

Anak sedare accident!



Semalam anak sedare sulong saya accident kat junction Jalan Sultan Ismail dengan Jalan Raja Chulan. Langgar lari. Alhamdulillah anak sedare saya tak dek apa apa. Sekarang dia kat HKL untuk check up. Dan kereta yang langgar lampu merah tu lari lepas accident tu. 

Suami saya cakap junction tu kawasan hot. Maybe orang yang langgar tu mabuk. Nak nak dalam pukul 1 pagi gitu. Dan biasanya orang akan laju kat situ even dah lampu merah.

Nasib baik anak sedare tak dek pe pe.  Alhamdulillah. Syukur. Kekadang accident berlaku bukan salah kita tapi salah orang lain. Kan?

4 comments:

Rawlins GLAM said...

Syukur takde apa kan
Singgah entry saya gak ye. TQ

Umi Qi said...

Ya Allah...Umi Qi doa agar anak saudara u cepat sembuh ye :)

TelingaBulat said...

ehh ngeri nye..mcm2 hal raye ni

Fazleyatul Aini said...

aduhai nasib takde apa2