Friday, August 30, 2013

Contest: Family Potret Raya

Mood sekarang tengah rajin nak blogwalkingkongkingkongkingkongking. Hihi.

Tetiba terlihat nun jauh di sana contest family potret raya yang di contestkan oleh I Am Mrs Lee.

Pap kepom pap datang idea nak join. 

Senang je. Tempek je gambar raya. Yang penting gambar tu lebih dari sorang.

Inilah potret raya family saya hoiyahoi.

Family Potret Raya 2013

Rindu pulak masa ni. Ni family sebelah saya. Memang happening habis masa ni. Sebenarnya ada gambar formal tapi saya sangat suka gambar masa ni. Konon konon masa ni free style lah. Hihi. Rindunya!

Eh. Saya ngan Muslim kat mana yea? Korang ce carik. Jumpa tak? Ayah Muslim pun sipi sipi je nampak. Tak pe. Janji masa ni semua ada. Ayah ngan mama saya. Adik beradik saya enam orang. Ipar duai lima orang. Anak anak sedare seramai lapan belas orang so total semua kiralah sendiri. Hihi.

Alhamdulillah atas segala kebahagian ini.

Take care semua! ;)



1 comment:

Saira Othman said...

akak sya join gak..
hehe...
datang dari contest yg sama gak la nih...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/contest-family-potret-raya.html