Wednesday, August 21, 2013

Kopiah raya Muslim.

Masa nak mencari kopiah raya Muslim hari tu bukan main susah. Berpeluh dahi mak pak Muslim ni mencarinya. Merata tempat kami pergi. Saiz budak umur setahun je yang ada pun. Saiz Muslim tarak ada.

Last last jumpa kat PKNS Shah Alam sini. Tu pun ambik yang display. Sebab yang lain habis. Harga mahal jugak. Sepoloh hinggit. 

Masa raya first hari tu Muslim start pakai kopiah.  Relax je dia pakai sedondong dengan jubah morocco. Jubah ni beli kat Wakaf Che Yeh maso ambo kelik sebelum Selamak Hagri Ghayo hari tu. Harga jubah untuk saiz 0 ni empat poloh hinggit.

Mahal tak pe. Untuk anak sekali setahun. Untuk mak pak anak berkali kali setahun. Haha. Boleh? Ok. Tak boleh. Tukar balik ayat tu. Untuk anak berkali kali setahun. Untuk mak pak berjuta kali setahun. Adoyaiii. Sampai bila pun tak habis. Haha.


Haaaaahhhhhhhh.

Ni pulak senaman kopiah raya Muslim setelah beberapa hari dia pakai. Adoyaiiiii besar hoi ya hoi lah kopiah tu sayaaaaannnnggggg.



Dah start pandai nak cabut cabut kopiah. Dah start pandai rasa ada benda kat kepala.

Muslim cabut mama kissssssssssssssssssssssssssssssssss!

Hihi.



5 comments:

Sam Banjamin said...

ya allah comelnya anak ni.... comel sangat. wajahnya... telatahnya...

Fazleyatul Aini said...

comel nya. geram niii

muhammad naim Abdullah said...

comel anak akak nie. selamat hari raya. :)

salam ziarah
http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/mesir-amerika-vs-erdogan.html

Umi Qi said...

Umi QI terpegun tgk peha kfc muslim perghhhhhhhhhh gebu sgt2 hahahha rasa nk gigit jek kikiki...mmg budak2 sekejap jek pakai kopiah atau songkok hehhe

Anne Nurain said...

alolo.. comeynyer muslim men tarik2 kopiah.. hehe..