Friday, April 5, 2013

Nak buat bloglist untuk mummy daddy. ;)

Masa tengah syok syok teman Muslim layan boboboi kat tv sembilan belas pepagi tadi tetiba pap ke pom pap pap prek datang idea nak buat satu blog list untuk mummy daddy. Hikss.

Lagipun sejak saya beranak pinak ni macam peberet saya pulak nak baca blog mummy daddy yang suka kongsi pengalaman dorang. Beranak pinak? Bunyiknya macam saya dah ada sepoloh orang anak kan? Haha. Padahal baru sorang iaitu Muslim. Anak kedua masa depan nak letak nama Muslimah lah. Anak ketiga Mustapha. Haha.

Tapi itulah tak ramai dalam bloglist saya sekarang blog mummy daddy. So di samping saya menambah bloglist saya awak pun bolehlah menambah bloglist dan follower awak. Dapatlah kita berkongsi pengalaman sesama insan. Gittewwww doooong.

Bloglist untuk mummy daddy ni terbuka kepada yang dah berkahwin sahaja. Tak kisahlah yang baru kawin ke yang dah lama kawin ke yang dah ada anak sorang ke sepoloh ke atau yang masih belum ada anak ke semua tu tak kisah. Yang penting dah berumah tangga tingkap lantai mop mahupun penyapu. Hiks. Nanti bila dah dapat feedback yang baik dari awak saya akan buat satu bloglist tu ok.

Hehe.

So. Apa pendapat awak semua? Oke tak?

Mama dan Ayah Muslim.


Okelahbaiiiii.

Hati kechixx: Harap mendapat feedback yang baik dari awak semua. TQ. Hiks. (:

9 comments:

liyana awesome said...

SWEETTTTT NYA MAMA DAN MUSLIM :P

Mrs. Abi said...

heeee.... mmg kita dh wat bloglist utk blogger yg dh kawin dan belum kawin...hehehehe... awk pun dh termasuk lama dh...

.fariizza. said...

tak kawin.. hmm. nak jumpa tok kadi dululah :p

✿ pink velvet ✿ said...

saya! saya! *cecepat angkat tangan*

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

okeh jugak tu..

sya ibrahim said...

Pandai dah muslim senyum sekarang depan camera. Hehe. Cute sangat!

cikji said...

opkos lah okey,hihi

kechixx hussain said...

Haaghah

anis hanis =D said...

comel ;)