Tuesday, April 24, 2012

Hanya mereka yang belum tahu.


Tak sabar. Tak sabar sangat. Tak sabar sangat sangat nak bagi tahu mama dan ayah tentang berita gembira yang saya di sahkan mengandung. Since hari mula mula saya jumpa doktor hari tu lagi saya nak sangat bagi tahu kat mama dan ayah. Hanya mereka berdua je yang tidak mengetahui berita gembira ini.

Kenapa pulak saya tak bagitahu mereka awal-awal?

Sebab sekarang nie mereka sedang menunaikan umrah di Mekah. Ya Allah. Betapa tak sabarnya saya nak bagitahu mereka!

"Ayah Mama nak dapat cucu baru erk?"

Itulah kot ayat spontan bila saya nak bagi tahu kat mama dan ayah nanti.

Mesti mama dan ayah pelikkan kenapa pulak saya tanya macam tu kan?

Ya Allah! Tak sabar sangat nak bagitahu mereka. Tak sabar sangat sangat!;')


Hari persandingan saya raya kedua tahun lepas;')


Duapuluhsembilanharibulan tiga ni InsyaAllah mama dan ayah akan sampai KLIA. Tak sabarnya nak cium mama. Tak sabarnya nak peluk ayah! Rasa rindu sangat sangat;')

Semoga mereka sihat di sana dan selamat sampai ke tanah air. Amin ya Allah!;')

12 comments:

JIJI YU said...

29 hb 2..kan ke dah lepas tarikh tu

Wany said...

tahniah kak kecix.. semoga semuanya slamat2 hendaknya.. ~

Syuk Ry said...

nice blog and tahniah juga pada anda.. :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah yeee

Solace said...

tahniah kak!!

Mr feckry said...

makin bertambah la keturunan dady lu

Mra Mastura said...

excited ni. bulan 3 lagi. hehe..
surpriseeee! hehe

PUAN SUE said...

tahniah!!!!!!!

Lady D'yot said...

Duapuluhsembilanharibulan tiga? tapi skarang dah bulan empat...;)

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh pinky semua ;)

Rara Nasiha said...

tahniah! berita gembira ni. :)

emieysandra said...

mesti mak ayah akan heppy sgt3..sy lak mcm xsabar nk dpt baby, haha. dush3 =)