Friday, July 20, 2012

Segman Ben Ashaari : Ramadhan 2012 /1433H

Waaahhh. Agak lama jugak tak join segmen Ben Ashaari nie. Tadi belek belek blog tup tup Ben Ashaari ada sediakan segmen terbaru dia sempena Ramadhan kali nie. Terus rasa nak join. Mana tahu kot kot boleh menambahkan kawan blogger kan?

Hehe.

Syaratnya opkos nak kena letak header Ben Ashaari. Eh. Eh. Ben Ashaari pakai header baru lah. Cun!




Yang kedua letak tajuk Ben Ashaari : Ramadhan 2012 /1433H.

Dan yang ketiga nak kena bagi sebab kenapa awak patut pilih blog saya? 

Kuikuiikuiii. 

Sebab satunya blog saya bertemakan merah semerah blog Ben Ashaari. Pastu blog saya ringan je. Tak dek bunga bunga sebab nanti memberatkan blog. Then saya suka kenal dengan blogger blogger lain. Nak nak kalau sama sama dapat support untuk dunia blog nie. Rasa best bila dapat berkongsi idea dan pengalaman yang biasanya pernah jugak terjadi kat orang lain. Kan? (✿◠‿◠)

Okelah. Salam Ramadhan dan salam perkenalan untuk semua blogger.

Hati kechixx: Eh. Awak awak tu. Jumlah kita tukar tukar link. 


57 comments:

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

SA said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

sukagelak said...

Ya.. Saya berminat dengan tawaran anda :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mieya Atiera said...

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Yana Aina said...

ya yana berminat dgn tawaran kamu. dah letak blog kamu dlm bloglist yana

http://nazlyizan.blogspot.com/

Eyqa Hasnan said...

ya :) saya berminat dengan tawaran anda .

dyabunga said...

dya setuju..dh letak dlm bloglist..:D

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

MISS Z BERCELOTEH said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Cik Jajika said...

Ya, saya berminat..

Sudah update list... =))

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Yumida said...

JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AimanAziz said...

Saya berminat & Saya telah masukkan anda ke bloglist sy ..

Ikhwan Suhaimi said...

Thanks Kechixx hussain :)
Setujuuuu !

U in My List !

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4452791999143401140#publishedcomments

DekNie said...

saya berminat...
dah masuk dalam bloglist pon...
thanks awak...

Errah said...

YER...SAYA BERMINAT..UR BLOG DALAM LIST DAH

Nur Zafirah said...

SAYA BERMINAT. LINK ANDA KINI DI BLOGLIST SAYA <3

Mrs. Abi said...

iye sy setuju dear...thanks....
salam ramadhan

cincin permata said...

ok , saya terima . awak dah ade dalam list saya .

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

syarmimi said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
Dah masukkan blog anda ke bloglist. jom terjah ! :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

cikji said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

http://cikji.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose said...

awak berminat tak tukar link dgn akak yang baru blajar buat blog ni?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Mr. E'raz Fadli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pecinta pink^^ said...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

sabasalbi said...

salam... nama sama cam my youngest son, kechek!
jom tukar link..yrs already in my blog :)

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Siti Rohaida said...

salam 1 ramadhan
berminat tukar link?
Saya berminat..

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html
da masuk list

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, done letak link kamu dlm list saya... >.<

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ieka farhana said...

hey saya berminat dengan tawaran anda :) dan salam ramadhan

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comments

have done follow you

sHaR!Na eLyaNa said...

da follow///juga da masukkan d blog list..jom check

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pka Rahim said...

ya pka berminat. ur link listed :))

Pka Rahim said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

babycomel said...

saya menerima tawaran itu dgn senang hati ;)
~baby follow sini & dh masukkan link anda dlm list.. TQ, slmt berpuasa

Cik Honney said...

Assalamualaikum...
Terima Kasih sudi exchange link ngan cik honney..link anda sudah d listkan di bloglist honney..jemput masuk tengok kat sini k:

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

Selamat berbuka puasa..

Cik Honney said...

Assalamualaikum...
Terima Kasih sudi exchange link ngan cik honney..link anda sudah d listkan di bloglist honney..jemput masuk tengok kat sini k:

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

Selamat berbuka puasa..

Syukri Mohtar said...

saya berminat dan dah dimasukkan dlm bloglist ramadhan..
jom tuka link :)

http://syuk6692.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose said...

terima kasih sebab tukar link, blog awak dah masuk dlm list, and i follow u.....

Zaza said...

salam ramadhan.. saya setuju.. n ur listed n follow sini jugak.. thanks.. ;)

adrian aizat said...

terima kasih saya telah letak blog ini dalam bloglist :)
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Waalid5035 ™ said...

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

p/s : waalid dah folo sini..^_^

iyoyul said...

BERMINAT TUKAR LINK?
http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

ain1914 said...

ya saya berminat....

UmmiAbi said...

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fiza said...

Ya.. Saya berminat dengan tawaran anda :)

Sorry for the late reply.

fiza said...

Ya.. Saya berminat dengan tawaran anda :)

Sorry for the late reply.

fiza said...

Ya.. Saya berminat dengan tawaran anda :)

Sorry for the late reply.