Saturday, July 21, 2012

Semua di sebabkan Ben Ashaari シ

Bangun pagi tadi terus on komputer. Belek belek blog. Fuh! Ada sembilan belas komeng duk tunggu masa di approve! Terkejut wOooOOo. Sebab bukan selalu ramai orang komen kat blog saya macam tu. Semua ni di sebabkan Segman Ben Ashaari: Ramadhan 2012/1433



Memang seronok join segmen ni. Memang boleh mengeratkan lagi hubungan sesama blogger. Even tak jumpa pun still boleh support blogger blogger lain dengan cara ni kan? Nak nak dapat kenalan baru. Boleh menambahkan lagi koleksi memember blogger seantero sedunia. Waahhh sampai ke dunia kauu.

Alhamdulillah setakat ni saya dah ada tiga poloh dua senarai rakan blogger Ramadhan dua riban dua belas nie. Hajat nak tambah lagi nie. Tamak sikit kalau dalam bab bab ceginie. Tamak versi baik. Hehehe.

Pekopompom terima kasih daun keladi Ben Ashaari sebab selalu sediakan segmen segmen yang menarik. Terbaiiiikkk.

Okelahbaiiii.

Hati kechixx: Sahur tadi makang gapo? (●*∩_∩*●)

3 comments:

Eyqa Hasnan said...

same laa .

AimanAziz said...

Tahniahh le ,.
Tolongg komen http://aimancool99.blogspot.com/2012/07/mulut-orang-yg-berpuasa-lebih-harum.html

cincin permata said...

heee , bgus la . tak silap, awak juga salah sorang teman bloglist saya .