Tuesday, October 15, 2013

Salam Aidiladha semua.

Bangun pagi tadi terus pakai apron masuk dapur ketung ketang masak.

Eksaited sebab inilah kali pertama saya nak beraya kat Shah Alam. Eksaited nak masak juadah hari raya untuk suami. Hehe. Tak balik kampung raya haji kali ni. Nak nak esok suami dah start keje.

Masak apa raya ni? Saya masak simple simple je. Tapi saya tahu masakan saya memang sedap sokmo. Haha. Angkat bakul sendiri di hari raya itu comel. 




Saya masak bihun tomyam jeeee. Hihi. Makan berdua dengan suami. Dia suap saya saya suap anak. Hekhek.

Oklah. Saya nak sambung berbihun tomyam. 

Eh. Dah makan banyak daging raya haji ni jangan lupa ambik Lecithin ngan Alfafa untuk bakar lelemak degil ok. Set kurus bajet ni tak sampai RM100 pun. Nanti apa apa awak boleh terus whatsapp saya ok.

Take care dan selamat hari raya semua. :)


1 comment:

Fazleyatul Aini said...

wow udang tertonggeng gitew